Oversigt over pokaler der uddeles i DcH Holbæk  

C-Pokal Uddeles til den C-hundefører i Holbæk afd., som opnår størst gennemsnit af årets konkurrencer. Mindste divisor 3. Der stilles krav om deltagelse i mindst 2 kredskonkurrencer.

B-Pokal Uddeles til den B-hundefører i Holbæk afd., som opnår størst gennemsnit af årets konkurrencer. Mindste divisor 4. Der stilles krav om deltagelse i mindst 3 kredskonkurrencer.

A-Pokal Uddeles til den A-hundefører i Holbæk afd., som opnår størst gennemsnit af årets konkurrencer. Mindste divisor 4. Der stilles krav om deltagelse i mindst 3 kredskonkurrencer. 

E-Pokal Uddeles til den E-hundefører i Holbæk afd., som opnår størst gennemsnit af årets konkurrencer. Der stilles krav om deltagelse i mindst 3 kredskonkurrencer. 

C-flid Uddeles hvert år til en C-hundefører, der igennem årets løb har ydet en usædvanlig indsats i C-klassen. Ikke sigtet på point ved prøver eller konkurrencer. Ikke til bestyrelsesmedlemmer. 

B-flid Uddeles hvert år til en B-hundefører, der igennem årets løb har ydet en usædvanlig indsats i B-klassen. Ikke sigtet på point ved prøver eller konkurrencer. Ikke til bestyrelsesmedlemmer. 

A-flid Uddeles hvert år til en A-hundefører, der igennem årets løb har ydet en usædvanlig indsats i A-klassen. Ikke sigtet på point ved prøver eller konkurrencer. Ikke til bestyrelsesmedlemmer. 

E-flid Uddeles hvert år til en E-hundefører, der igennem årets løb har ydet en usædvanlig indsats i E-klassen. Ikke sigtet på point ved prøver eller konkurrence.

Årets DcH'er Uddeles til en hundefører, der igennem årets løb har gjort en særlig indsats både i forhold til egen træning og til at sørge for sammenhold og kammeratskab på holdet. 

Trænerpokal Uddeles til en træner der har gjort en særlig indsats i klubben.Bestyrelsen beslutter hvem den skal tildeles. 

Agility flid Uddeles hvert år til en hundefører, der igennem årets løb har ydet en usædvanlig indsats i agilitytræningen. Ikke sigtet på point ved prøver eller konkurrencer. 

Agility i 3 klasser uddeles til den i kategorien som har været den bedste i årets konkurrencer.

Agility store hunde.

Agility mellem hunde.

Agility små hunde.