Stormen 2013

Mandag d. 28 oktober 2013, var der et forfærdeligt storm/orkan vejr over Danmark og DcH Holbæk mistede taget på klubhuset.

Som I kan se på billederne, ser det voldsomt ud og huset står ikke til at redde.

DcH Holbæk var været på fælleden siden 1970érne og mange kan nok huske de har været til konkurrence der en gang eller to. Der var altid hygge i klubhuset og på terrassen og altid mange hunde rundt omkring på banerne.

Nu er det slut, men heldigvis havde vi planlagt flytning til januar 2014

Hele fælleden hvor klubhuset ligger på, er blevet fredet i klasse A. Bestyrelsen har haft mange møder med Holbæk kommune, frednings rådet og andre instanser og endelig har vi fået et andet sted at være. Vi skal dele klubhus og arealer med en anden hundeklub, Korthårklubben som træner jagt. Det er et rigtigt godt hus og store arealer som vi nu får. Heldigvis er der ikke sket skader på det nye klubhus i uvejret.

Vi mangler dog lige at bygge et skur til vores agillity materialer og andre træningsting. Vi skal også have bygget en overdækning på terrassen.

Vi havde håbet vi kunne bruge resten af året til at flytte vores ting, bygge og ordne rundt omkring, men vi må i gang allerede nu. Heldigvis er der kun en måned tilbage af trænings sæsonen, så vi håber det går. Træningen flyttes dog med det samme. Det er for farligt at være på fælleden, med alt det der flyder omkring der og vi kan jo ikke bruge klubhuset mere.

Så næste gang I kommer til os i Holbæk, er det på vores nye adresse Oldvejen 20 A Holbæk. Det er ikke så langt fra det gamle klubhus. Der vil være skilte så i kan sagtens finde os🙂

Vi glæder os til at se jer til forårets konkurrence

Hilsen

På bestyrelsens vegne i DcH Holbæk.

Britta Døj